'Laat hij die zoekt niet ophouden te zoeken totdat hij vindt..'

Agenda Tafel van Thomas 2021

Artichoke

17 sept

Het licht dat op alles schijnt

'We bespreken 4 teksten die het licht als centraal thema hebben. Het licht waar je vandaan komt, daar waar het uit zichzelf ontstaan is (logion 50).  Het licht dat kan verbergen en openbaren. De mens die vol licht kan zijn maar ook vol duisternis. Hoe is dit van toepassing op je eigen leven?  

Data:  vr 17 sept, 15 okt, 19 nov, 17 dec 2021

Tijd:    10.00-12.30 uur

Waar: Schelleschool Zwolle  

Prijs:   225 euro* 

6 okt

Het Koninkrijk 

Een centraal thema in het Thomas evangelie is het zoeken en vinden van het Koninkrijk. Maar wat is het eigenlijk? Welke voorstelling of ervaring heb je er zelf bij? Wat moet je doen en laten om deze ervaring te vinden?  We laten ons inspireren door 4 teksten hierover en zoeken naar antwoorden op actuele en persoonlijke vragen.  

Data:  wo 6 okt, 3 nov, 1 dec 2021 en 12 jan 2022  

Tijd:    10.00-12.30 uur

Waar: Schelleschool Zwolle  

Prijs:  225 euro * 

Eerdere thema's die aan de orde zijn geweest afgelopen jaren zijn:

1. Het Koninkrijk

2. Regels en voorschriften

3. Verontrustende teksten

4. Het is in uw zien

5. Wie ore heeft die hore

6. Zaaien en oogsten

7. Smakelijk eten!

De studiegroepen zijn open voor iedereen die benieuwd is, ongeacht achtergrond, voorkennis of ervaring. Je kunt bij elke groep insteken en hoeft ze niet in een bepaalde volgorde te doen.

De maximale groepsgrootte is 6/7 deelnemers.

* Het genoemde tarief is excl 21% btw voor ZZP'ers/kleine ondernemers. Is het tarief een probleem voor je, overleg dan even

Gratis eboek

Vul hieronder je naam in en ontvang direct het gratis eboek met heldere en toegankelijke achtergrond info over wat het Thomas evangelie is, waar het in essentie over gaat en wat het zo bijzonder maakt. Je ontvangt ook 2 keer per jaar info over nieuwe cursussen.

mockupshots-freeimage-mock-00058.png